УМЕРЛО 1700

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Nepoata lui Efremov a vorbit în apărarea unchiului său

Nepoata actorului Mihail Efremov, Olga Efremova, s-a pronunțat în apărarea unchiului său și s-a îndoit de onestitatea instanței.

Ea a postat adresarea sa pe Instagram.

În opinia lui Efremova, nu există nici o dovadă a vinovăției artistului: videoclipul a fost montat, iar expertizele necesare așa și nu au fost efectuate. De asemenea, ea a atras atenția asupra faptului că dosarul de la bun început a căpătat o scară incredibilă.

"Ce hărțuire din prima zi! Dar, apropo, omul nici măcar nu a fost acuzat", a menționat ea.

Ea a explicat recunoașterea vinovăției de către actorul Efremov prin faptul că el a obosit de presiunea publicului. "Toată această "judecată" este un spectacol de prost gust și vulgar", a scris ea, subliniind că ancheta a fost efectuată necalitativ, transmite lenta.ru.


Accidentul mortal cu participarea actorului a avut loc pe 8 iunie. Mașina lui a ieșit pe contrasens să s-a ciocnit cu o dubă, al cărei șofer, Serghei Zaharov, a murit în spital. Efremov și-a regretat mai întîi fapta, iar apoi a declarat că nu-și amintește nimic despre ceea ce s-a întîmplat. Mai tîrziu, el a explicat recunoașterea vinovăției în accidentul mortal prin mahmureală.

Sentința în dosarul lui Efremov va fi pronunțată pe 8 septembrie.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load