COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Mesaj dedicat luptei împotriva COVID-19, proiectat pe Marea Piramidă din Egipt (VIDEO)

Mesaj dedicat luptei împotriva COVID-19, proiectat pe Marea Piramidă din Egipt (VIDEO)

Marea Piramidă de la Giza, parte a capitalei Egiptului, Cairo, a servit luni seară drept ecran de proiecţie pentru un mesaj dedicat luptei împotriva noului coronavirus, informează AFP, citează libertatea.ro.

"Rămîneţi acasă, rămîneţi în siguranţă", a fost mesajul proiectat cu litere mari de culoare verde, pe fond roşu şi scris în engleză.

Acest mesaj a fost însoţit de un al doilea, cu litere albastre: "Mulţumim celor care veghează asupra siguranţei noastre", destinat personalului mobilizat în lupta împotriva coronavirusului.

Ministrul pentru turism şi antichităţi din Egipt, Khaled el-Enany, a descris iniţiativa drept un "mesaj adresat întregii lumi". În acelaşi timp, Enany a dat asigurări că ministerul său depune "eforturi intense pentru salubrizarea şi dezinfectarea tuturor hotelurilor turistice, vaselor, monumentelor, muzeelor, pentru a putea fi gata să primească turiştii" după terminarea pandemiei.


"Am pierdut miliarde de dolari, însă prioritatea noastră a fost foarte clară: sănătatea egiptenilor şi a turiştilor", a declarat ministrul, luni seară, fără a oferi detalii despre pierderile legate de izbucnirea pandemiei în Egipt.

Platoul de la Giza este unul dintre punctele forte ale turismului egiptean, spectacole de sunet şi lumină fiind organizate în mod regulat aici pentru turişti.

Pînă marți dimineață, Egiptul a înregistrat oficial 656 de cazuri de COVID-19 şi 41 de decese.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load