Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4021

Medicii au numit modalitatea de a reduce riscul de boli cardiace

26 apr. 2022,, 04:07   Externe
2108 0

Consumul de leguminoase reduce riscul de atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale cu 10%. Fasolea are un conținut scăzut de grăsimi și de colesterol.

Includerea boabelor, lintei și mazării în dietă reduce riscul de tot felul de boli cardiovasculare. Despre aceasta se menţionează în articolul comitetului american al medicilor pentru medicină responsabilă, relatează MedicalXpress.

Potrivit oamenilor de știință, consumul leguminoaselor reduce riscul de atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale cu 10%. Acest lucru se datorează conținutului ridicat de fibre, proteine și alte oligoelemente din aceste produse.

Adăugarea de fasole la dieta dvs. poate însemna un remediu puternic de a combate bolile de inimă și de a ajuta la scăderea tensiunii arteriale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?