X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

De ce trebuie să adaugi acum în alimentație combinația de miere cu nucă

16 apr. 02:31   Sănătate
740 0

Dacă obișnuiești să consumi des miere cu nuca, trebuie să afli care este adevărată putere a acestui amestec asupra organismului tău.

Această combinație este mult mai benefică decît crezi și ar trebui consumată de toată lumea, cît mai des, transmite NOI.md cu referire la realitatea.net.

Amestecul de miere cu nuca îți completează necesarul zilnic de minerale, vitamine, proteine, grăsimi și carbohidrați, scrie secretenaturiste.ro. Ai nevoie de un kg de miere și jumătate de kilogram de miez de nuca măcinată pentru a prepară acest remediu și a trata numeroase afecțiuni, după cum urmează:

Insomnia și ulcerul

Ai nevoie de doar 30 de grame de nuca măcinată și 3 linguri de miere pe care trebuie să le amesteci cu 50 mililitri de apă fiartă și răcită. Ia acest amestec naturist în fiecare dimineață și seară înainte de somn dacă ai probleme digestive sau nu te odihnești corespunzător.


Durerile de cap

Migrenele puternice sînt date uitării cu ajutorul combinației miraculoase. Nucile ameliorează simptomele afecțiunilor cerebrale, începînd cu simplele dureri de cap.

25
1
0
4
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?