COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 404 766   INFECTAȚI 256 187(+45)   TRATAȚI 249 250     DECESE 6175(+2)   Mai multe detalii
Diaspora stiri: 1203
Preşedintele stiri: 2783

Kremlinul a dezvăluit tema negocierilor dintre Putin și Rahmon

5 mai. 12:15   În lume
1002 1

Președinții Rusiei și Tadjikistanului, Vladimir Putin și Emomali Rahmon, vor discuta despre conflictul de la granița dintre Tadjikistan și Kîrgîzstan, care a izbucnit la sfîrșitul lunii aprilie.

Subiectul discuției dintre liderii celor două țări a fost dezvăluit de reprezentantul oficial al Kremlinului Dmitri Peskov, relatează TASS.

"Desigur, va fi discutată situația de la graniță ", a declarat purtătorul de cuvînt al președintelui rus, răspunzînd la întrebarea corespunzătoare a jurnaliștilor.

Potrivit acestuia, Putin și Rahmon se vor întîlni la Moscova pe 8 mai, în ajunul Zilei Victoriei. În același timp, Peskov a subliniat că vizita președintelui Tadjikistanului a fost convenită încă înainte de agravarea situației de la granița dintre Tadjikistan și Kârgâzstan.

Anterior a devenit cunoscut faptul că Rahmon va participa la Parada Victoriei, care va avea loc la Moscova cu ocazia celei de-a 76-a aniversări a sfîrșitului Marelui Război Patriotic.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ar trebui de deschis secții de votare suplimentare peste hotare?