COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Iubire cu năbădăi. Doi tineri din Rusia, aflați în carantină s-au îndrăgostit

Iubire cu năbădăi. Doi tineri din Rusia, aflați în carantină s-au îndrăgostit

O poveste ce pare ruptă din telenovelele sud-americane sau din filmele siropoase de la Bollywood se desfășoară în clinica din Siberia unde sînt ținuți în carantină rușii aduși “acasă” din China. The Moscow Times scrie că doi tineri de acolo s-au îndrăgostit și formează, mai nou, un cuplu.

Inna Savintseva și Daniil Parfenovich s-au cunoscut în aeroportul din Wuhan, epicentrul epidemiei de coronaviroză, care pînă acum a făcut peste 2.100 de victime.

Inna, jurnalist specializat în muzică, și Daniil, student, așteptau avionul care urma să-i ducă acasă. Au început să discute ca să-și omoare timpul și au descoperit că au pasiuni comune – muzica și tehnologia. Plus că era și chimie între ei, transmite NOI.md cu referire la libertatea.ro.


A-nceput să-mi vorbească despre muzică, eu i-am spus despre planurile mele de viață și, în scurt timp, ochii ne străluceau și inimile ne băteau mai repede cînd ne uitam unul la celălalt.

Ajunși la destinație, i-au rugat pe medici să-i cazeze împreună, însă n-a fost posibil, pentru că Inna avea o problemă de sănătate – alta decît coronaviroza – și a fost izolată, într-o aripă specială a clădirii.

De Valentineʼs Day i-a trimis o brățară, prin medici

Inna și Daniil ar fi vrut să petreacă Valentineʼs Day împreună, însă au fost nevoiți să amîne cina romantică.

Tînărul i-a trimis, totuși, o brățară noii sale iubite, cu ajutorul doctorilor de la clinică. Cei doi urmează să iasă din carantină zilele următoare și și-au propus să mai rămînă o perioadă în Tyumen, să exploreze orașul împreună.

De fel, Inna este din regiunea Kirov, iar Daniil, din Krasnoyarsk. Îi despart 3.200 de kilometri, așa că relația lor va fi pusă la grea încercare…

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load