COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2955
Puterea stiri: 6783
Coronavirus stiri: 7606

Israelul va primi din nou grupuri de turiști

6 sep. 07:28   În lume
945 0

Autoritățile țării au spus că agențiile de turism și operatorii de turism pot depune cereri pentru grupuri de la cinci pînă la 30 de turiști.

Începînd cu 19 septembrie, Israelul va relua programele turistice de vizitare a țării de către grupurile organizate. Despre acest lucru a anunțat duminică, 5 septembrie, Ministerul Turismului al țării.

Pentru a obține dreptul de intrare, turiștii străini vor trebui să prezinte o confirmare a vaccinării. În același timp, preparatul anti-coronavirus trebuie să fie recunoscut de Ministerul Sănătății din Israel.
"Este necesar ca membrii grupului să fie vaccinați cu trei doze de vaccin sau de la data administrării celei de-a doua doze să nu treacă mai mult de șase luni", se spune în mesaj.

După aterizare, turiștii vor fi supuși unui așa-numit test serologic pentru a fi dovedită prezența anticorpilor în sîngele lor.

Intrarea în țară va fi permisă doar turiștilor din țările incluse în listele verzi, galbene și portocalii ale Israelului privind COVID-19.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽