COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI770 558 INFECTAȚI 288 377(+647)   TRATAȚI 272 677     DECESE 6679(+14)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2922
Puterea stiri: 6766

În Ucraina au declarat că Zelenski isterizează din cauza NATO

19 iul. 17:15   În lume
1439 6

În Ucraina, s-a vorbit despre „isteria” Președintelui țării, Volodimir Zelenski, în legătură cu NATO. Acest lucru a fost declarat de fostul deputat al Radei Supreme Evgheni Muraev la postul de televiziune Naș («Наш» - nota red.), relatează RIA Novosti.

Potrivit lui, Zelenski și aparatul său au suferit o înfrîngere zdrobitoare în relațiile internaționale. Muraev a menționat că declarațiile periodice ale Președintelui despre necesitatea aderării la NATO și la Uniunea Europeană (UE) reprezintă o „isterie”. Anterior, Ucraina a avut relații calde cu Ungaria, Germania și Franța, iar acum aceștia sînt opozanți ai Kievului, a adăugat deputatul.

Comentînd cuvintele reprezentantului Secretarului General NATO, James Appathurai, despre aderarea Ucrainei la Alianță, parlamentarul ucrainean a remarcat că vocea Poloniei și a țărilor baltice, care sînt aliați ai Kievului, nu va fi decisivă pentru NATO în luarea acestei decizii politice . actuala situație denotă imaturitatea autorităților de la Kiev și neînțelegerea proceselor geopolitice, a rezumat Muraev.

Anterior, Zelenski a spus că Ucraina așteaptă un nou semnal despre perspectiva aderării la NATO în 2023. El a menționat, de asemenea, că Ucraina deja vrea să primească o listă specifică de reforme pe care trebuie să le pună în aplicare pentru a se alătura Alianței.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽