X 
Arşiţa stiri: 181
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1455

Guvernatorul statului Florida a cerut încetarea "teatrului COVID" și renunțarea la măști

4 mar. 2022,, 17:00   Externe
3639 0

Guvernatorul statului Floridei, Ronald Dion De Santis, înainte de începerea unei conferințe de presă la Universitatea din Florida de Sud, a certat un grup de studenți din spatele său care purtau măști, , îndemnându-i să-și scoată măștile și să oprească acest "teatru COVID".

De Santis a venit la conferința de presă pentru a anunța finanțarea educației în domeniul securității cibernetice. Înainte de a urca la tribună pentru a se adresa publicului, guvernatorul a certat un grup de studenți în măști care stăteau în spatele său.

"Nu trebuie neapărat să purtați aceste măști. Adică, vă rog, dați-le jos. Sincer să fiu, acest lucru nu dă nimic și trebuie să oprim acest teatru COVID. Deci, dacă doriți să le purtați, bine, dar este ridicol", a spus el.

Atitudinea guvernatorului față de purtarea măștilor nu este un secret pentru nimeni. Anul trecut, el a luat o serie de măsuri pentru a bloca cerința de a purta măști, semnînd chiar un decret care presupune reținerea de fonduri publice din școlile care le impun. În februarie, el a susținut propunerea Camerei de a anula finanțarea de 200 de milioane de dolari a 12 districte școlare care i-au încălcat ordinul de interzicere a purtării măștilor.1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав