X 

Explozii în Crimeea. Ce se întîmplă acolo

22 sep. 16:15   Război în Ucraina
5768 0

Explozii puternice în Crimeea au răsunat astăzi, 22 septembrie, nu numai în Sevastopol, ci și în alte localități de pe această peninsulă.

După cum s-a anunțat anterior, Cartierul general al Marinei din Marea Neagră a fost atacat la Sevastopol, iar drept urmare, acoperișul clădirii și ultimele etaje au fost distruse.

Ministerul rus al Apărării a declarat că apărarea aeriană a doborât 5 rachete, dar din cauza "atacului" "clădirea istorică a sediului Flotei Mării Negre" a fost avariată, un soldat a fost ucis.

De asemenea, internauții scriu că s-au auzit explozii și în localitatea Remontnensk din raionul Bahcisarai. Acolo există o bază de reparație a camioanelor militare rusești.

Un alt incendiu a fost raportat și în apropierea autostrăzii Tavrida. Acolo, în urma căderii unei fragmente de dronă sau a unei rachete rusești de apărare aeriană, a luat foc iarba.


De asemenea, sirenele de raid aerian au răsunat în Balaclava, la 20 de kilometri de Sevastopol. Lîngă Simferopol, după cum s-a menționat în rețea, au izbucnit mai multe incendii. Acestea au fost probabil cauzate de căderea fragmentelor.

4
2
1
4
17

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?