X 
Arşiţa stiri: 188
Jocurile Olimpice stiri: 148
Transnistria stiri: 1457

EURO 2024: Vremea rea amenință Campionatul European din Germania

18 iun. 16:45   Externe
3383 0

Vremea se strică în Europa, iar în Germania, unde se desfășoară Campionatul European, meteorologii au emis cod roșu de furtuni. Mai multe evenimente Euro 2024 au fost deja anulate din cauza condițiilor meteo, relatează The Local.

Potrivit meteorologilor, Europa se va confrunta astăzi și mîine cu vreme extreme. În Germania, acolo unde are loc Campionatul European, a fost emisă o alertă cod roșu de vijelii, transmite adevarul.ro

Serviciul de Meteorologie din Germania (DWD) a avertizat oamenii să se aștepte la furtuni, descărăci electrice și vînt puternic în vestul și centrul țării.

Din acest motiv, zonele pentru fanii UEFA au fost închise în mai multe orașe din regiunea Renania de Nord-Westfalia, inclusiv în Cologne și Dusseldorf.

Pasionații de fotbal din Renania de Nord-Westfalia vor fi astfel nevoiți să urmărească meciurile de acasă, din cauză că autoritățile spun că nu este nicio șansă ca zonele destinate fanilor să se deschidă prea curînd.


În același timp, în mai multe țări din Europa va fi caniculă, fiind emise avertizări cod portocaliu de temperaturi mari și disconfort termic accentuat. sînt vizate Italia, Grecia, Bosnia, Serbia, Ungaria, Polonia și România.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав