X 
Arşiţa stiri: 174
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1455

Vučić reacționează la incidentul cu o încăierare la Euro 2024 în care a fost implicat fiul său

25 iun. 12:30   Externe
3228 0

Președintele sîrb Aleksandar Vučić a comentat incidentul în care a fost implicat fiul său Danilo, care a fost văzut în timpul unei încăierări a fanilor fotbalului în orașul german Gelsenkirchen, unde are loc Euro 2024.

Declarația lui Vučić ucic a fost citată de portalul Novosti, informează Adevărul European. Președintele sîrb susține că fiul său cel mare, Danilo, se afla într-o cafenea care a fost atacată de fanii clubului german de fotbal Schalke, care au început să arunce cu sticle și scaune.

El spune că Danilo și alți sîrbi care se aflau în cafenea pur și simplu se apărau și că nu are de ce să-l acuze pe fiul său.

"Nu aveam de ce să fiu rușinat, nu aveam de ce să îl acuz (pe Danilo - n.r.). Acești oameni doar se apărau", a declarat Vučić.

El a adăugat că era "curios" de ce poliția germană a cerut arestarea unor fani sîrbi.


"Interesantă abordare pentru rezolvarea problemelor, foarte interesantă. Nu știu ce să fac atunci cînd ești atacat cu scaune și sticle", a spus Vučić.

Președintele sîrb a declarat că insultele la adresa copiilor săi fac parte integrantă din activitatea sa și a spus că trebuie să le suporte.

"Îmi iubesc și sînt mîndru de fiul meu și nu văd nicio problemă în asta, iar el nu își face tatăl de rușine în niciun fel", a spus Vučić.

Săptămîna trecută s-a relatat că fiul președintelui sîrb Aleksandar Vučić, Danilo, a fost probabil implicat într-o bătaie care a avut loc între fanii sîrbi și englezi în Gelsenkirchen, Germania.

13
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав