Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Echipa națională a Austriei a cîștigat Grupa D

25 iun. 21:13   Sport
1076 0

Austria și-a adjudecat surprinzător primul loc în grupa D.

Acest lucru s-a întîmplat grație victoriei din ultima etapă în fața reprezentativei Țărilor de Jos și remizei în partida Franța - Polonia. Austriecii au învins la Berlin olandezii cu scorul de 3-2.

Deja în minutul 6 scorul era de 1-0 în favoarea Austriei. Malen și-a trimis mingea în propria poartă printr-o alunecare. Echipa națională a Țărilor de Jos a forțat egalarea pînă la pauză, însă nu a fructificat multiplele ocazii. Olandezii au făcut-o imediat după reluarea meciului. În minutul 47, Cody Gakpo a restabilit egalitatea din pasa lui Xai Simons cu un șut plasat la colțul lung.

Bucuria batavilor nu a durat mult. Peste 12 minute, Austria a revenit în avantaj. Romano Schmid a înscris cu capul după o centrare în careu a lui Florian Grillitsch. Olandezii a egalat din pin Memphis Depay, care a înscris cu o lovitură din interiorul careului. Golul a fost validat după ce arbitrul a consultat sistemul VAR. Peste șase minute, însă, Austria a dat lovitura și a înscris golul victoriei prin Marcel Sabitzer, care a trimis mingea sub bara transversală și l-a învins pe Verbruggen.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?