X 
Arşiţa stiri: 167
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Euro-2024: Kylian Mbappe a fost luat cu ambulanța de pe terenul de fotbal

18 iun. 10:00   Sport
3158 0

Primele examinări ale lui Kylian Mbappé la spitalul din Düsseldorf, luni seara, după ce a suferit o accidentare gravă la nas în timpul meciului cu Austria (1-0), au arătat că nu este nevoie de intervenţie chirurgicală pentru căpitanul Franţei, potrivit unui comunicat publicat în cursul nopţii de Federaţia Franceză de Fotbal (FFF).

"Kylian Mbappé a suferit o fractură la nas (...) Kylian Mbappé a revenit în cantonamentul echipei Franţei. El va primi tratament în următoarele zile, dar nu va fi supus unei intervenţii chirurgicale imediat. O mască va fi confecţionată, astfel încît numărul 10 al echipei Franţei să se poată bucura de o revenire în competiţie după o perioadă dedicată tratamentului", a precizat forul francez, transmite news.ro.

FFF nu a precizat cît timp va dura această perioadă de tratament.

Mbappe a rămas la pămînt după ce s-a ciocnit violent de fundaşul austriac Kevin Danso în minutul 87. După mai multe minute de tratament, el a părăsit în cele din urmă terenul sîngerînd înainte de a-i ceda locul lui Olivier Giroud. Mbappé a postat chiar un mesaj pe reţelele de socializare în timpul nopţii, ironizînd accidentarea. "Vreo idee pentru o mască?", a întrebat el pe X.

1
2
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав