X 
Arşiţa stiri: 191
Jocurile Olimpice stiri: 147
Transnistria stiri: 1413

Este coroana din zirconiu mai bună decât coroana metalo-ceramică? ©

24 iun. 14:10   Societate
2592 0

Te-ai gândit vreodată cât de importantă este alegerea corectă a coroanelor dentare pentru un zâmbet de invidiat? În procesul de restaurare a dinților, diferența dintre o coroană din zirconiu și una metalo-ceramică este esențială.

Eudochia, în vârstă de 62 de ani, a dorit să-și reabiliteze estetic dantura pentru a redobândi încrederea în propriul său zâmbet. Cu ajutorul coroanelor din zirconiu, stomatologii de la clinica DentPoint au reușit să-i restabilească nu doar funcționalitatea dentară, dar și să-i readucă strălucirea zâmbetului ei. Procedura a inclus o evaluare atentă a necesităților pacientei și integrarea coroanelor din zirconiu personalizate, adaptate perfect nevoilor sale. În urma tratamentului, Eudochia a obținut o încredere sporită și o satisfacție de lungă durată în aspectul estetic al zâmbetului său.

Coroanele dentare din zirconiu și cele ceramice sunt alegeri populare în stomatologia modernă, fiecare având caracteristici distincte care influențează rezultatul final al tratamentului stomatologic. Coroanele din zirconiu sunt cunoscute pentru durabilitatea lor remarcabilă, rezistența la uzură și pentru aspectul natural, fiind ideale pentru restaurările în zonele vizibile ale danturii, așa ca dinții anteriori și premolari. Pe de altă parte, coroanele ceramice oferă o estetică deosebită, fiind preferate pentru restaurările în zone mai puțin vizibile.

De asemenea, coroanele din zirconiu sunt apreciate și pentru biocompatibilitatea lor ridicată, minimizând riscul de reacții alergice sau de incompatibilitate cu țesuturile gingivale. Acest aspect este binevenit în special pentru pacienții cu sensibilitate la metale sau cu o sănătate fragilă. Pe când coroanele ceramice se remarcă prin capacitatea lor de a imita perfect aspectul natural al dinților, datorită translucenței și texturii similare cu smalțul dentar. Aceste calități le fac opțiunea preferată pentru restaurările în zonele mai ascunse, unde aspectul estetic primează în egală măsură cu funcționalitatea.

Indiferent de opțiunea aleasă, la DentPoint vei găsi soluții personalizate și de înaltă calitate pentru situația ta. Ei utilizează cele mai bune materiale existente și tehnologii avansate, pentru a asigura cele mai bune rezultate.

Dacă și tu ești în căutarea unei soluții eficiente pentru restaurarea zâmbetului tău cu coroane din zirconiu, contactează-i astăzi pentru o consultație personalizată.

Apelează la numărul de telefon 060 100 677 sau vizitează clinica lor din Chișinău, situată pe bd. Renașterii Naționale 6. Pentru a obține informații suplimentare despre serviciile lor stomatologice, accesează site-ul lor oficial: https://dentpoint.md/.

Redă-i zâmbetului tău încredere și frumusețe durabilă!

0
0
0
1
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав