X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4059

Cel mai mare producător de gaze naturale din România a deschis o sucursală la Chișinău

17 mai. 14:30   Economie
3034 0

Romgaz a deschis o nouă sucursală în Republica Moldova - Sucursala Chișinău pentru furnizarea de gaze naturale, care urmează să obțină licența de furnizare a gazelor naturale în RM.

La data de 16 mai 2024, sucursala Chișinău a Romgaz a fost înregistrată la Agenția Servicii de Stat din Republica Moldova, în Registrul de Stat al Persoanelor Juridice.

Răzvan POPESCU, CEO ROMGAZ: „Demersul înregistrării Sucursalei ROMGAZ la Chișinău se înscrie în sfera acțiunilor pe care compania le derulează în scopul extinderii activității de furnizare gaze la nivel regional, obiectiv prevăzut în strategia companiei pentru perioada 2021 – 2030. ROMGAZ dorește să contribuie la asigurarea securității în aprovizionare cu gaze naturale în Republica Moldova, iar pasul făcut azi asigură premisele atingerii acestui deziderat”.

Aristotel JUDE, Director General Adjunct ROMGAZ: „În perioada imediat următoare, ROMGAZ va realiza demersurile necesare obținerii licenței de furnizare gaze naturale pe teritoriul Republicii Moldova. sîntem convinși că prezența ROMGAZ în Republica Moldova și tranzacționarea gazelor naturale pe piața centralizată din Republica Moldova va contribui eficient la liberalizarea pieței gazelor naturale din această țară și la crearea premiselor necesare stabilirii unui preț real în beneficiul consumatorilor”.

7
0
0
6
65

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?