Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 122
Transnistria stiri: 1453

Cîteva explozii s-au produs lîngă Berlin

7 ian. 17:00   Externe
4090 0

Cîteva explozii uriașe au zguduit Ludwigsfelde, în Brandenburg, lîngă Berlin, sîmbătă-dimineața. Cinci cisterne pline cu gaz lichefiat au luat foc, într-o parcare. La scurt timp, mai multe camioane au fost cuprinse de flăcări.

Forțele de intervenție care se apropiau de locul incendiului au alertat alți pompieri din municipalitățile învecinate, cînd au realizat dimensiunea incendiului. Două containere cu cauciucuri uzate și cinci cisterne cu gaz lichefiat au ars în parcare.

În total, brigada de pompieri a deplasat la fața locului aproximativ 100 de forțe de intervenție. Potrivit unui purtător de cuvînt al brigăzii, cisternele erau pline cu gaz lichefiat.

Deocamdată, nu se cunoaște cauza exploziilor, dar forțele de salvare au reușit să scoată din zona periculoasă alte trei cisterne pline, notează Noi.md cu referire la libertatea.ro.

În timpul incendiului, o dronă a monitorizat inclusiv nivelul de căldură degajat de incendiu, iar populația a fost avertizată rin aplicațiile serviciilor de urgență de propagarea unui nor gros de fum.


Autoritățile au anunțat sîmbătă după-amiază că nu au fost înregistrate victime în incendiul din zona comercială din districtul Ludwigsfeld Genshagen, care se află la doar cîțiva kilometri de Berlin.

0
0
0
8
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?