COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Care este cea mai frumoasă insulă din Europa

Căutați o destinație cerească în Europa? Am găsit cea mai frumoasă insulă de pe continent, cea la care visăm să mergem în orice moment al anului.

Visăm la apă turcoaz, o plajă cu nisip alb și un peisaj uluitor. Pentru a găsi toate acestea în aceeași destinație, îndreaptă-te către cele mai frumoase insule din Europa , unde poți experimenta La Dolce Vita italiană, te poți bucura de mare, vei întîlni oameni noi, transmite tabuhighlife.ro.

În fiecare an, revista americană de călătorii Travel + Leisure dezvăluie diferite clasamente ale celor mai bune destinații din lume.

Clasamentul Travel + Leisure pentru cea mai frumoasă insulă din Europa arată cîștigătoare Insula greceasă Paros. Atrage turiștii datorită numeroaselor activități pe care le oferă. Puteți să vă plimbați în jurul Parikia, să gustați fructe de mare excelente în portul Naoussa, să înotați în apa turcoaz a insulei, să admirați peisajele incredibile tipice Greciei.

Dar nu este singura insulă grecească din clasament! Mai există șapte: Milos, Creta, Dodecanese, Santorini, Corfu și Mykonos.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load