COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Boeing a arătat pentru prima dată compartimentul interior al navetei secrete X-37B

Corporația spațială americană Boeing a prezentat pentru prima dată un film în care este prezentat compartimentul interior deschis al navei spațiale reutilizabile X-37V Air Force (Air Force) din SUA. La acest videoclip plasat pe Twittera atras atenția un utilizator DutchSpace.

În subtitrarea la tweet se remarcă, în special, că în videoclip este prezentată dezvăluirea bateriilor solare încorporate în compartimentul intern al navei spațiale. The Drive scrie că, după dimensiuni, compartimentul interior al X-37V poate fi comparat cu al unui camion mic, transmite lenta.ru.

În octombrie 2018, directorul general al Roskosmos, Dmitri Rogozin, a făcut legătura dintre X-37B cu armele de distrugere în masă. "Noi, respectiv, vom evita orice fel de declarații publice, dar înțelegem că acest lucru poate fi, foarte probabil, armele de distrugere în masă, în cazul în care, doamne ferește, acesta va fi plasat în spațiu, poate plana de sus", a declarat managerul.

În luna septembrie a acestui an, China a efectuat lansarea secretă a navetei spațiale", care, conform SpaceNews, poate fi analogul chinez al X-37В. Despre succesul misiunii, mass-media chineză a anunțat la mai puțin de trei ore după lansarea transportatorului, de asemenea s-a vorbit despre scopul pașnic al aparatului.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load