X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

De cinci zile, polițiștii sînt în alertă: fata dispărută din Orhei încă nu a fost găsită

17 apr. 13:13   Societate
4446 0

De 5 zile, polițiștii sînt în alertă și caută neîncetat tînăra dispărută de pe o stradă din Orhei, după ce a urcat într-o mașină de ocazie, notează Noi.md.

Mașina în care a urcat fata a fost localizată, iar șoferul acesteia a fost identificat și găsit, după ce polițiștii au stopat și au verificat fiecare automobil de aceeași marcă, în contextul în care numărul de înmatriculare la foarte multe camere de supraveghere video nu era vizibil.

Bărbatul de 45 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, iar fata încă nu a fost găsită. Acesta nu colaborează cu ancheta.

"La moment, polițiștii stabilesc mai multe circumstanțe și repere, care ne-ar ajuta să localizăm tînăra. Fata este în continuare căutată în toate fîșiile forestiere, bazine acvatice, clădiri părăsite și locuri nepopulate, stațiile de vulcanizare, spălătorii auto, stîni și alte locații.Oamenii legii au ridicat zeci de imagini video de pe diferite camere de supraveghere care au fost deja analizate, dar încă nu a fost fixat momentul în care ne-ar fi clare circumstanțele.

În căutări sînt implicați sute de polițiști din inspectoratele teritoriale, de patrulare, localnici, colegi, profesori și apropiați ai tinerei. Solicităm în continuare suportul cetățenilor", se arată în mesajul oamenilor legii.

Semnalmentele fetei: înălțimea 1.65 m, păr castaniu, ochi căprui.


În momentul plecării, aceasta purta pantaloni negri, maiou alb și o bluză neagră.

Persoanele care dețin orice fel de informații sînt rugate să contacteze Poliția imediat la 112 sau la numărul 078325001.

0
0
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?