COVID-19 : VACCINAȚI 1 007 469  INFECTAȚI 417 369 (+5138)   TRATAȚI 373 179     DECESE 10 566(+24)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 534
Coronavirus stiri: 7865

Sandu: Suntem recunoscători UE pentru sprijinul în gestionarea crizei aprovizionării cu gaze naturale

26 oct. 2021,, 19:40   Economie
4710 12

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat astăzi la telefon cu Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Subiectul discuției s-a axat pe problema aprovizionării cu gaze naturale cu care se confruntă Republica Moldova. Șefa statului i-a mulțumit pe această cale Președintei pentru susținerea oferită în gestionarea crizei, dar și mobilizarea experților UE la rezolvarea acestei situații.

„Uniunea Europeană a fost întotdeauna alături de cetățenii Republicii Moldova - și în momente bune, și în momente mai grele. sîntem recunoscători pentru tot sprijinul oferit de Uniunea Europeană în gestionarea crizei aprovizionării cu gaze naturale”, a menționat după conversația telefonică cu doamna Ursula von der Leyen Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Printre alte subiecte abordate în cadrul discuției se numără și ritmul implementării reformelor de către Republica Moldova, dar și sprijinul oferit de Uniunea Europeană, atît în gestionarea pandemiei, cît și în redresarea economică.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X