COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Președintele Parlamentului a avut o întîlnire cu directorul general ANRE

Președintele Parlamentului a avut o întîlnire cu directorul general ANRE

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu directorul general al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, Veaceslav Untilă, în cadrul seriei de întîlniri cu reprezentanții organelor centrale de specialitate ale administrației publice și cele care raportează în fața Parlamentului.

Președintele Parlamentului a subliniat necesitatea unor mecanisme funcționale de reglementare în domeniul energetic. Zinaida Greceanîi a exprimat deschidere pentru cooperare în modificarea și îmbunătățirea normelor legislative. Totodată, Președintele Parlamentului a subliniat respectul pentru independența ANRE.

În cadrul întrevederii au fost abordate subiecte ce țin de implementarea proiectelor energetice, care vor contribui la dezvoltarea sectorului energetic al Republicii Moldova. Veaceslav Untilă a prezentat o analiză care probează necesitatea plafonării tarifelor la produsele petroliere, rugînd susținerea inițiativei Guvernului. Părțile au discutat despre necesitatea modificării normelor pe piața energetică, despre energia regenerabilă și situația de pe piața produselor petroliere.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load