COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Pe piața aeriană din R. Moldova a apărut o nouă companie

Pe piața aeriană din R. Moldova a apărut o nouă companie

Pe piața serviciilor aeriene din Moldova a apărut o nouă companie aeriană, HiSky, condusă de fostul director general al Air Moldova, Iulian Scorpan, care va activa în parteneriat cu compania aeriană română Cobrex Trans și va lansa zboruri, la etapa inițială, pe șase direcții, transmite Noi.md.

Potrivit HiSky, această companie aeriană are sediul în Moldova. Ea va scoate la vînzare bilete către șase destinații din Europa – Londra (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Lisabona (Portugalia), Paris (Franța), Bologna (Italia) și Dusseldorf (Germania). Ultima destinație – Dusseldorf - reprezintă o premieră absolută pentru piața din R. Moldova. Cursele spre această destinație sînt planificate pentru fiecare zi de luni și vineri.

HiSky își începe activitățile pe piața locală și internațională în parteneriat cu compania aeriană română Cobrex Trans și va opera zboruri cu avioanele moderne Airbus A320. Primul zbor va fi efectuat pe 10 aprilie.


După cum se menținează, politica de prețuri a HiSky, îmbină principiile low-cost cu o gamă de servicii adiționale taxate de o manieră simplă pentru ca pasagerii înșiși să poată calcula cel mai avantajos preț al călătoriei lor.


Serviciile HiSky se regăsesc în patru clase de rezervare: basic, classic, premium și premium plus, dar indiferent pe care o vor alege pasagerii, ei vor avea parte de siguranță, calitate și o abordare cu stil.

Echipa HiSky, în frunte cu directorul general Iulian Scorpan (fostul director general al "Air Moldova") este formată din oameni cu zeci de ani de experiență în aviație, fapt care va ajuta la construirea unei politici pe standarde, legislație, reglementări naționale și internaționale.

„HiSky își propune să importe și să cultive aici, la noi acasă, cultura occidentală în ceea ce privesc zborurile cu avionul. Pe de altă parte, vrem să dezvoltăm această companie în spiritul unui sentiment general de siguranță și prietenie – toate orientate spre confortul pasagerilor”, a declarat directorul general HiSky, Iulian Scorpan.

Potrivit lui, o experiență bogată în aviație au și partenerii din echipa Cobrex Trans. Compania aeriană a fost înființată în anul 1994 în Brașov și certificată de Autoritatea Aeronautică Română ca operator aerian care are dreptul să desfășoare misiuni de transport aerian public intern și internațional. Misiunea principală a operatorului Cobrex Trans este să demonstreze tuturor pasagerilor că pot avea acces rapid către destinațiile dorite și un plus de siguranță, securitate și confort.

„Nu suntem la prima colaborare cu echipa care astăzi se află la conducerea HiSky, motiv pentru care am creat un parteneriat bazat pe încredere reciprocă. Interesul primordial al companiei noastre este standardul ridicat la preț de low cost. Ne dorim ca pasagerii care beneficiază de serviciile noastre să călătorească înspre destinațiile alese într-un mediu plăcut, sigur, confortabil. De asemenea, văd această colaborare ca fiind fructuoasă pentru ambele echipe. Ceea ce îmi doresc de la acest parteneriat vizează în primul rînd oamenii și serviciile oferite acestora”, a declarat Mihaela Apavaloaie, directorul comercial al companiei Cobrex Trans.

Rezervarea biletelor pentru cursele HiSky sînt disponibile începînd cu ziua de astăzi (pe site-ul hisky.md și la agențiile partenere).

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load