X 

Cîte blocuri și-au deconectat complet consumul de energie termică

11 apr. 11:15   Economie
2550 0

În contextul creșterii temperaturilor exterioare în ultimele zile, “TERMOELECTRICA” S.A. comunică că din numărul total de 2675 de blocuri locative, 970 de blocuri și-au deconectat consumul complet de energie termică pentru încălzire cu perfectarea cererilor privind deconectarea.

În același timp, majoritatea blocurilor conectate au ajustat consumul de energie termică în funcție de temperatura mediului.

În următoarele zile se așteaptă sporirea temperaturii aerului exterior, ceea ce va determina să purcedem la transferul sistemului centralizat de energie termică, la regimul de funcționare de „vară”.

Astfel, pentru optimizarea consumurilor de combustibili, Termoelectrica începînd de astăzi, 10 aprilie curent, va produce energie termică doar la CET 2 (Sursa I).

Concomitent, „TERMOELECTRICA” S.A. face apel către administratorii de bloc să asigure, în următoarele zile, reglarea debitului și a temperaturii în blocurile locative, pentru confortul termic al locatarilor și neadmiterea unui supraconsum de energie termică.


Pe parcursul săptămînii revenim cu detalii.

2
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?