Cît a plătit Moldovagaz pentru livrările de gaze către Energocom

29 mar. 11:00   Economie
2814 0

Moldovagaz SA a plătit integral pentru livrările de gaze naturale din februarie, transferînd în contul Energocom SA 2 miliarde 073 milioane lei.

Despre acest lucru a anunțat Vadim Ceban, Președintele Consiliului de Administrație al Moldovagaz SA, menționînd că achitarea la timp a facturilor de către consumatorii casnici și agenții economici, întreprinderile energetice, precum și compensațiile din partea Ministerului Muncii și Protecției Sociale au constituit factorii importanți în colectarea fondurilor necesare pentru plată.

După cum s-a anunțat anterior, în același timp, la 20 martie, datoria consumatorilor finali pentru gazele naturale furnizate a fost de 427,170 milioane de lei, inclusiv 99,498 milioane de lei de la consumatorii non-casnici și 327,672 milioane de lei de la cei casnici.

Compania a menționat că această situație pune în pericol îndeplinirea obligațiilor contractuale ale Moldovagaz SA față de furnizori, prin urmare, compania îndeamnă consumatorii să achite datoria pentru gazele naturale consumate cît mai curînd posibil.

2
0
0
0
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий