COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Andrei Tranga: Noi nu am reușit să gătim plăcinte atît de gustoase ca ale mamei prietenului meu (VIDEO)

Andrei Tranga: Noi nu am reușit să gătim plăcinte atît de gustoase ca ale mamei prietenului meu (VIDEO)

Unul dintre cei mei cunoscuți antreprenori moldoveni, Andrei Tranga, a recunoscut că-i respectă pe toți oamenii puternici și consideră că puterea omului constă în abilitatea de a supraviețui. Lui îi plac oamenii deschiși care nu-și ascund emoțiile, precum mama prietenului său, care, printre altele, gătește cele mai gustoase plăcinte.

El a afirmat acest lucru în cadrul întîlnirii Business Talk a clubului internațional de antreprenori KMB Premium, răspunzînd la întrebările participanților la eveniment, transmite Noi.md.

„Eu îi respect pe toți oamenii puternici, iar puterea omului este în capacitatea de a supraviețui. Desigur, poți delimita un profesionist sau o persoană care are încredere în sine, în 5 secunde. De exemplu, eu sînt prieten cu directorul unei companii vinicole Sașa Luchianov. Noi niciodată nu am reușit să facem plăcinte atît de gustoase ca mama sa, care a lucrat la grădiniță. Ea este o femeie adultă, la fel ca imaginea femeii moldovence în viziunea mea. Îmi place foarte mult de ea. Cînd m-a văzut, ea a început imediat să vă vorbească cu mine la per tu. Eu am făcut cîteva glume pe seama ei, iar ea pe seama mea. Și aceasta după doar cîteva minute de cînd făcusem cunoștință. Și eu am respectat-o pur și simplu. Nu contează absolut ce statut are ea sau eu. Pur și simplu ne-a fost interesant unul altul. Acesta a fost pur și simplu un matur, am avut niște emoții minunate. I-am spus prietului că are o mamă mondială, pentru că nu apreciază omul din punct de vedere al banilor, cîștigurilor și inteligenței. Ea nu-și ascunde emoțiile și acest lucru este foarte minunat. Și eu asta apreciez la oameni", a spus Andrei Tranga.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load