COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un bărbat a păcălit trei femei, luîndu-le economiile de-o viață!

Un bărbat a păcălit trei femei, luîndu-le economiile de-o viață!

John Eric Wells, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Anglia, este căutat de autorități pentru „fraude amoroase”.

Bărbatul, care a mai fost închis, în 2001, timp de trei ani, pentru fraude similare, este căutat din nou după ce a comis din nou fapte de același tip, a notat The Sun.

Modul lui de operare era următorul: se lăuda că a cîștigat o sumă imensă la loterie, 8,4 milioane de lire sterline. Fiind atît de „bogat”, omul se apropia de femei cu averi mai mici, dar cît se poate de reale și le convingea să-l „împrumute” cu sume generoase. După aceea, evident, dispărea!


Personajul, care a inspirat filmul „Nu-mi poți cumpăra iubirea” (1987), cu martin kemp și Michelle Collins, este pe lista infractorilor căutați de poliția din South Yorkshire. Hazel Wilkins, acum în vîrstă de 70 de ani, a dezvăluit cum bărbatul i-a dat viața peste cap.

„Mi-a ruinat viața” „Acest om mi-a ruinat viața mea și pe cine știe a cîtor alte femei”, a spus Hazel.

„Aveam o familie iubitoare, un serviciu bun și eram foarte fericită cînd l-am întîlnit. Acum nu mai am nimic și nu voi mai fi fericită niciodată. E prea târziu să mai repar ceva”, a adăugat femeia.

Bărbatul i-a spus că are un restaurant de 500 de locuri în Guernsey și că o va pune manager acolo, dar acest lucru nu s-a materializat niciodată. Bărbatul i-a mai promis că vor merge în croaziere și vor sta numai în apartamente de lux la hoteluri de lux. El pretindea că deține mai multe hoteluri prin toată lumea și spunea deseori că pleacă în „deplasări de afaceri”.

Dar pleca la Doncaster, unde ducea o viață dublă. Și acolo avea o relație pe care o „hrănea” cu același tip de minciuni.

A amânat de cinci ori nunta, invocând decese în familie! Hazel a mai dezvăluit că Wells a amînat de cinci ori nunta promisă, invocând diverse decese în familie. iar, mai apoi, a mințit-o că el are cancer și nu-i stă gîndul la însurătoare!

Wells a mai promis că-i va cumpăra o locuință fetei lui Hazel Wilkins, dar a dispărut înainte să-și țină promisiunea, astfel că fata lui Hazel, care avea un copil nou-născut, a rămas pe drumuri.

Hazel și-a vîndut propria locuință pentru a-i lua una fetei, unde să poată locui cu copilul nou-născut.

„Am fost atît de proastă. Dar era atît de convingător, fermecător, glumeț și drăguț. Dragostea e oarbă”, a mai spus Hazel Wilkins.

John Eric Wells se dădea Howard Walmsley și susținea că a cîștigat 8,4 milioane de lire sterline la loterie. A promis că va cumpăra o fermă de 300.000 de lire sterline, convingînd-o să se mute într-o rulotă pentru a grăbi vînzarea proprietății anterioare. A luat banii și dus a fost.

A păcălit și băncile!

Wells a fost convingător nu numai cu femeile, ci și cu băncile și cu alți parteneri de afaceri, reușind să-i convingă să-i dea credite și chiar să-i împrumute mașini.

Poliția din Yorkshire a anunțat că John Eric Wells este căutat pentru că a păcălit trei femei cu suma de 400.000 de lire sterline.

Poliția a mai dezvăluit că bărbatul se folosește de identități false, fiind cunoscut și ca Howard Walmsley sau Howard Hemmings.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load