X 
Criza energetică stiri: 1782
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Un băiat obraznic a vrut să primească cadouri de Revelion și i-a dat mită lui Moș Crăciun

26 dec. 2022,, 19:45   Diverse
1555 0

Un bărbat care lucra ca Santa Claus profesionist (echivalentul american și britanic al lui Moș Crăciun) a primit mită de la un băiat obraznic pe nume Anthony, împreună cu o listă de cadouri de Anul Nou, transmite The Mirror.

Bărbatul a spus că un copil de șase ani aștepta cu răbdare la coadă pentru a-l întîlni. Cînd Anthony s-a apropiat de Moș Crăciun, i-a sărit pe genunchi, i-a spus despre cadourile pe care dorea să le primească și i-a înmînat o scrisoare.

Bărbatul l-a întrebat pe băiat dacă s-a purtat bine anul acesta. Copilul a zîmbit, și-a arătat lista de dorințe, a spus să nu-și facă griji pentru comportamentul lui și s-a întors la mama lui.

Curiozitatea l-a învins, iar actorul a deschis scrisoarea. Înăuntru, a găsit o listă de cadouri, o bancnotă de cinci dolari și un bilet: „Dragă Moș Crăciun, îți mulțumesc că mi-ai adus totul pe listă. Cu dragoste, Anthony.”

„Copilul mi-a dat mită de cinci dolari. Am fost șocat și impresionat în același timp. Îmi pot imagina doar ce pătăranii a comis…”, și-a împărtășit emoțiile actorul.

1
2
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?