COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 847 840 INFECTAȚI 325 526(+1568)   TRATAȚI 305 068     DECESE 7459(+35 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6906
Coronavirus stiri: 7672

Spotify lansează propriile cărţi audio narate de actori vestiți

27 ian. 22:00   Diverse
1352 1

Platforma de muzică online Spotify a lansat mai multe cărţi audio. Operele clasice intrate pe domeniul public sunt povestite de mari nume ale spectacolului, precum actriţa Hilary Swank sau Forest Whitaker, transmite news.ro.

Un purtător de cuvînt al Spotify a indicat că această lansare se înscrie în cadrul "testelor" pe care grupul suedez le face regulat "pentru a îmbunătăţii rata accesărilor utilizatorilor noştri".

Cărţile audio sînt prezente de mai mult timp pe platformă, dar este prima dată când Spotify include exemplare în culorile sale şi produse de grup, după prima încercare cu "Harry Potter" în primăvara trecută.

Cele nouă cărţi audio, în engleză, au fost publicate online vineri, între care "The Awakening" a scriitoarei americane Kate Chopin, citită de actriţa premiată cu Oscar Hilary Swank, şi "Narrative of the Life of Frederick Douglass, an American Slave", autobiografie a sclavului american devenit activist, narată de Forest Whitaker.

Spotify l-a convocat şi pe David Dobrik, youtuber, să citească "Frankenstein" al britanicei Mary Shelley, sau pe actriţa Cynthia Erivo care va citit "Persuasion", de Jane Austen. Operele sunt împărţite în scurte capitole audio ca un episod de podcast.


La începutul lui mai 2020, Spotify a publicat pe platforma sa o versiune audio a primului volum al seriei literare "Harry Potter", citită de celebrităţi, în special de actorul Daniel Radcliffe, care l-a interpretat pe vrăjitorul cu ochelari pe marele ecran.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽