Criza energetică stiri: 1778
Cutremure stiri: 390
Eurovision stiri: 428

Soția lui Assange a vorbit despre problemele acestuia de sănătate

30 ian. 21:30   Diverse
1081 0

Soția fondatorului WikiLeaks, Julian Assange, Stella, a spus că starea fizică și psihologică a soțului ei este nesatisfăcătoare. Potrivit ei, lui îi este greu să se afle în închisoarea britanică, relatează TASS.

"Sănătatea sa fizică și psihologică nu este bună. Vorbesc cu Julian zile întregi, îi este foarte greu în această închisoare strictă, în timp ce el nu a comis nicio crimă", citează agenția interviul ei cu ziarul ”Journal du Dimanche”.

Stella Assange este revoltată că în Statele Unite el este numit trădător, deși nu are cetățenia acestei țări. Ea a adăugat că lupta pentru soțul ei continuă, opinia publică este de partea lor, "dar acest lucru nu este suficient pentru a preveni amenințarea extrădării sale”.

Amintim că Julian Assange este acuzat că a dezvăluit secrete de stat. WikiLeaks, fondat de el, a publicat documente secrete despre activitatea serviciilor de informații și ale armatelor din diferite țări. Decizia privind extrădarea lui Assange în Statele Unite va fi luată de Ministerul de Interne al Marii Britanii.

În cazul unei decizii pozitive, el riscă 175 de ani de închisoare.

0
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?