TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

S-a dat bogătaș și a dispărut imediat după nuntă

S-a dat bogătaș și a dispărut imediat după nuntă

Un bărbat din Thailnada s-a dat drept mare magnat și s-a căsătorit cu o tînără pe care, imediat după nuntă, a lăsat-o cu datorii foarte mari și a fugit, potrivit Bangkok Post.

Da, în vîrstă de 30 de ani, și Nat, în vîrstă de 50 de ani, sunt protagoniștii unei povești incredibile. Cei doi s-au cunoscut în luna martie a acestui an și în data de 10 mai s-au căsătorit, evenimentul fiind unul extrem de luxos.

Cînd și-a cunoscut viitoarea soție, Nat i-a spus acesteia că era director executiv la o foarte mare companie din Hong Kong. Bărbatul i-a cerut mîna lui Da la numai o zi după ce a cunoscut-o. Petrecerea de nuntă a celor doi a avut loc la un hotel de lux din provincia Brui Ram. La eveniment au participat numeroși invitați, însă numai zeece din partea mirelui.


Chiar în noaptea în care a avut loc petrecerea de nuntă, Nat a plecat, sub pretextul că trebuia să ajungă de urgență în Hong Kong, acolo unde spusese că lucrează. Înainte de a pleca, acesta a luat cu el un cec în valoare de 1,6 milioane de baht, aproximativ 53.000 de dolari. Apoi, bărbatul nu s-a mai întors, lăsînd-o pe proaspata sa soție și pe familia acesteia cu mari datorii.

Potrivit mamei lui Da, petrecerea de nuntă a costat 3,5 milioane de baht, echivalentul a 115.000 de dolari. Reprezentanții hotelului de lux unde a avut loc evenimentul au decis să nu-i mai ceară bani miresei pentru închirierea sălii, în schimb organizatorii nunții nu au fost la fel de înțelegători și au dat-o în judecată pe mireasă pentru a-și recupera banii. În prezent, Da și Nat se află în proces de divorț, notează Bangkok Post.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load