Criza energetică stiri: 1580
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3388

Rusia adoptă un pachet de legi privind interzicerea completă a propagandei LGBT

24 noi. 15:15   Diverse
1245 0

Deputații Dumei de Stat a Rusiei au adoptat în lectură finală, a treia, un pachet de legi privind interzicerea completă a propagandei LGBT și introducerea responsabilității pentru aceasta.

Acest lucru a fost anunțat de președintele Camerei inferioare a parlamentului, Veaceslav Volodin, în Telegram.

Potrivit acestuia, responsabilitatea este prevăzută pentru orice propagandă a relațiilor sexuale netradiționale. În plus, a fost introdusă o interdicție privind promovarea pedofiliei și schimbarea de gen. Amenzile se vor ridica la 10 milioane de ruble, a subliniat Volodin.

„Decizia va proteja copiii noștri, viitorul țării de întunericul răspîndit de Statele Unite și statele europene. Avem propriile noastre tradiții și valori”, a scris parlamentarul.

De reamintit că fracțiunea Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău a dispus Direcției Generale de Educație, Tineret și Sport să elaboreze un proiect de hotărîre privind interzicerea propagandei valorilor LGBT în rîndul copiilor din instituțiile de învățămînt și preșcolar din municipiul Chișinău, transmite Noi.md.


Alexandru Odințov, președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău, a amintit că petiția online corespunzătoare a părinților a strîns deja peste 5.000 de semnături.

„Noi, ca și marea majoritate a părinților, sîntem categoric împotriva promovării valorilor LGBT în instituțiile de învățămînt și preșcolare ale municipiului-capitală și credem că copiii ar trebui să dobîndească cunoștințe la școală, iar cînd vor ajunge la maturitate, ei înșiși își vor determina comportamentul în pat”, a spus el.

De menționat că aproape 5.500 de părinți din Moldova au semnat un apel colectiv, exprimîndu-și îngrijorarea extremă cu privire la informațiile despre lansarea campaniei „Copilul LGBT în școala ta” și au anunțat boicotarea deschisă a tuturor inițiativelor de promovare a LGBT în școli, relatează. Noi.md.

Astfel, eu au considerat inacceptabilă înnobilarea principiilor promovate de așa-numita comunitate LGBT, al cărei scop final este molestarea minorilor și, ca urmare, normalizarea relațiilor netradiționale în societate.

12
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав