X 

Revoltele în Franța: cîte prejudicii au fost cerute asigurătorilor pentru rambursarea

11 iul. 15:00   Diverse
2835 0

Companiile de asigurări au primit cereri de despăgubire după revoltele din Franța, în valoare totală de 650 de milioane de euro.

Acest lucru se precizează într-un comunicat al federației franceze de asigurări France Assureurs, publicat marți.

„Inclusiv cererile depuse în ultima săptămînă, valoarea totală a cererilor depuse pînă în prezent s-a ridicat la 650 de milioane de euro”, se arată în text.

Se anunță că 55% dintre evenimentele asigurate cad în proprietatea antreprenorilor, în timp ce 35% - în proprietatea autorităților locale. Potrivit federației, vorbim de 3,9 mii de unități afectate.

Anterior, mișcarea antreprenorilor din Franța (MEDEF) a estimat pierderile din pogromuri la peste 1 miliard de euro. Potrivit ministrului Economiei, Finanțelor, Industriei și Suveranității Digitale Bruno Le Maire, revoltații au ars și jefuit peste 1.000 de magazine și 200 de centre comerciale din toată țara începînd cu 27 iunie.


Bruno Le Maire a cerut anterior companiilor de asigurări și băncilor să prelungească termenele limită de depunere a cererilor și să manifeste flexibilitate față de clienții afectați de evenimentele recente. Vă amintim că la începutul lunii iulie, un val de revolte a cuprins Franța, a cărui forță motrice au fost tinerii din suburbii. Motivul a fost moartea unui tînăr care a fost ucis de poliție în timpul unui control rutier.

Autoritățile franceze se tem de reluarea revoltelor de Ziua Bastiliei din 14 iulie și pregătesc măsuri de securitate la scară largă.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?