COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Oamenii de știință au spus de ce femeile aleg "băieții răi"

Oamenii de știință au spus de ce femeile aleg "băieții răi"

Psihologii au descoperit că femeile, ca și bărbații, determină cu ușurință partenerii care vor o relație de scurtă durată, însă principalele criterii de alegere a partenerilor la femei și bărbați diferă.

Astfel, fetele, în primul rînd, sînt atrase nu de disponibilitatea bărbaților, dar de atitudinea lor romantică, care poate fi considerată ca seducție, precum și de sănătate, care este apreciată după atractivitatea partenerului și intelectul său, se spune într-un studiu realizat de cercetătorii britanici.

O astfel de concluzie a fost făcută în baza chestionării a 151 de studente de la una dintre universitățile americane. Fetele au fost rugate să evalueze 110 fotografii cu bărbați în ceea ce privește gradul de atractivitate pentru relații de scurtă și lungă (căsătorie) durată.


"Femeile nu sînt atrase de bărbați care pot fi ușor de manipulat sau ușor de înșelat", a explicat psihologul evolutiv Laura Adair de la Universitatea Brunel (Marea Britanie).

Specialiștii de la Universitatea Brock din Canada au descoperit că femeile sînt atrase de "băieții răi" din cauza comportamentului lor încrezător și calm, este vorba inclusiv și de bărbați cu diferite tulburări psihopatice.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load