TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

În Germania un adolescent a furat o mașină pentru a-şi vizita iubita

Un adolescent de 14 ani a străbătut o distanţă de 260 de kilometri, conducînd pe două autostrăzi din centrul Germaniei pe timp de noapte, pînă cînd a fost oprit joi dimineaţă de Poliţia germană, care a fost alertată de angajaţii unei benzinării unde băiatul oprise pentru a-și alimenta automobilul, informează DPA, preluată de Agerpres.

Tînărul a plecat cu maşina bunicii sale din Gehrden, o localitate din landul Saxonia Inferioară, a precizat Poliţia locală. Apoi, adolescentul a condus pînă în oraşul Alsfeld, aflat în landul învecinat Hessa, unde a observat că în curînd va rămîne fără carburant, potrivit oficialilor germani.

S-a oprit pentru alimentare la o benzinărie de pe o autostradă, ai cărei angajaţi au contactat Poliţia după ce au devenit suspicioşi în momentul în care tînărul a plătit pentru carburant.

Băiatul le-a spus poliţiştilor că dorea să-şi viziteze iubita din Frankfurt, un oraş aflat tot în landul Hessa. Mama lui nu a fost foarte impresionată atunci cînd a venit să-şi ridice fiul de la secţia de Poliţie.

Băiatul riscă să fie pus sub acuzare pentru conducerea automobilului fără a deţine un permis valid.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load