Criza energetică stiri: 1772
Cutremure stiri: 387
Eurovision stiri: 424

În Franța, jumătate din infracțiunile stradale sînt comise de migranți

2 noi. 2022,, 21:15   Diverse
1189 0

Autoritățile franceze intenționează să facă examenul de limbă franceză obligatoriu pentru migranți, a declarat ministrul Afacerilor Interne și Teritoriului de peste Mări al republicii, Gerald Darmanin pe canalul de televiziune, BFM.

Potrivit lui Darmanin, vor fi alocate fonduri bugetare suplimentare pentru a preda străinilor limba franceză și integrarea acestora în societatea franceză.

Anterior, într-un interviu acordat ziarului Le Monde, el a spus că astăzi fiecare al patrulea străin din Franța practic nu cunoaște limba.

El a atras atenția asupra faptului că autoritățile franceze intenționează, de asemenea, să consolideze controlul asupra expulzării străinilor care nu se integrează în societate, nu respectă regulile și comit infracțiuni.

Darmanin nu a făcut o paralelă între imigrație și criminalitate, dar a declarat că în Paris și în marile orașe, jumătate din crimele stradale sînt comise de străini.


Anterior, autoritățile franceze au salvat 65 de migranți care încercau să ajungă în Marea Britanie prin Canalul Mînecii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий