Transnistria stiri: 1394
Eurovision stiri: 502

În ce se transformă grăsimea atunci cînd pierdem în greutate

13 oct. 2019,, 21:00   Externe
9798 0

Întotdeauna lumea a fost preocupată de pierderea în greutate, de felul în care arată, de a avea numărul ideal de kilograme, raportat la înălţimea fiecăruia.

Dar unde se duce toată grăsimea din corp atunci cînd ne hotărîm să ţinem o dietă? Ce se întîmplă cu organismul nostru atunci cînd ne apucăm să facem sport?

Cea mai comună greşeală este de a crede că atunci cînd facem mişcare, grăsimea se transformă în energie. Nimic mai greşit! O altă idee pe care o au diferite persoane este că se transformă în muşchi, însă, şi acest lucru este imposibil!

Potrivit dailymail.co.uk, răspunsul corect la întrebarea în ce se transformă grăsimea din organism atunci cînd începem să pierdem în greutate este apa şi dioxidul de carbon.

De exemplu, dacă o persoană pierde 10 kilograme de grăsime, 8.4 kg vor fi eliminate cu ajutorul plămînilor şi 1.6 kg se vor transforma în apă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?