X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1129

Horoscopul pentru 8 august 2022

8 aug. 07:00   Diverse
2095 0

BERBEC

Dacă eșți singur, dragostea s-ar putea să-ți vină din senin astăzi. Persoană ar putea să stea în spatele tău la coadă la magazin sau să stea lîngă ține în parc. Oriunde va conectați, nu fi prea precaut. Înaintează cu atenție, dar află ceva despre această persoană înainte de a ceda nesiguranței și a fugi în altă direcție.

TAUR

Azi ai putea avea parte de niște vizitatori neașteptați, dar foarte bineveniți. Ar putea fi unele persoane pe care nu le cunoșți, dar cu care ar trebui să te conectezi imediat. Aștepta-te la veșți interesante, informații fascinante și multe rîsete.

GEMENI

A apărut o persoană nouă în cartierul tău și îți este imposibil să nu te întrebi despre ea? Renunta la această obsesie. Fă-ți curaj și găsește o modalitate de a-i spune bun venit în cartier. Poate vei găși această persoană simpatică, poate nu, dar încerca oricum.

RAC

O scrisoare neașteptată ar putea sosi astăzi și poate avea ceva atașat, poate un cadou, un bonus sau o oferta pentru a cîștigă mai mulți bani. Această te-ar putea face să îți iei o pauză binevenită, care poate veni într-un moment în care ai cu adevărat nevoie de ea. Dacă ai prea mult de lucru, nu îți fă griji.

LEU


Dacă eșți implicat în arte sau științe, inspirația bruscă te-ar putea face să începi sau să continui un proiect care înseamnă mult pentru ține. Unii prieteni sau membri ai grupului tău ar putea ajută cu informații utile. Mintea ta poate genera idei noi pe parcursul zilei. Odată ce ți-ai terminat muncă, fă o plimbare și limpezește-ți capul.

FECIOARĂ

Meditația, visele sau viziunile ar putea aduce perspective uimitoare în calea ta. S-ar putea să le găseșți prea bizare pentru a le crede, cel puțîn la început, dar cercetările ulterioare ar putea dezvălui că ceea ce ai simțit este destul de credibil. Păstrează un jurnal al acestor revelații pentru că s-ar putea să îți aminteșți esență, dar să uiți detaliile. Ele ar putea fi utile mai tîrziu, cînd vei transmite ideile tale și altora.

BALANȚĂ

Eșți un suflet aventuros și sînt șanse să faci ceva în legătură cu asta. Ai putea să propui că tu și un prieten sau poate partenerul tău să va luați o zi liberă și să uitați de muncă, treburi și alte chestiuni de rutină, dacă este posibil. Te-ai plictisit în ultima vreme, deci cine te-ar putea învinovăți? Dacă decizi să faci acest lucru, asigura-te că toată lumea știe ce se întîmplă.

SCORPION

O comunicare neașteptată poate veni astăzi de la cineva care are legătură cu carieră ta. Această este o veste bună, dar s-ar putea să fie atît de vagă încît îți va lua ceva timp să înțelegeți totul. Nu te chinui prea mult. Ai muncit din greu și meriți orice ar fi ceea ce îți vine brusc. Gîndește-te la asta că la o recompensă karmică.

SĂGETĂTOR

O șansă neașteptată de a zbura într-un loc îndepărtat, poate pe cheltuiala altcuiva, ar putea veni la ține astăzi. Ar putea fi implicat un grup, poate unul legat de educație. Această ar putea fi o șansă de a ține o prelegere într-un loc interesant în care nu ai mai fost niciodată. Adună-ți materialele și pleacă.

CAPRICORN

Niște vise bizare și destul de stupide ți-ar putea veni în seară asta. Pot fi genul care te fac să te trezeșți rîzînd. Nu le respinge. Prostie sau nu, aceste vise încearcă să-ți spună ceva. Notează-le analizează simbolurile – chiar dacă provoacă cîteva chicoteli.

VĂRSĂTOR

Dacă eșți singur, ai putea simți o atracție foarte puternică pentru cineva neobișnuit și poate puțîn ciudat. Dacă eșți deja într-o relație, ai putea întrezări o latura prostească și destul de nebună a iubitului tău pe care nu ai mai văzut-o pînă acum. Acest lucru ar putea fi puțîn deconcertant, dar și să te facă să razi. Asta face parte din atracția iubirii.

PEȘTI

Ai căutat un nou loc de muncă? Dacă da, ai putea auzi de o oportunitate dintr-o sursă neașteptată, poate la o adunare socială, dacă este posibil. Acest lucru ar putea însemna că cineva neașteptat îți aduce informația, sau ar putea fi un loc de muncă într-un domeniu nou și neobișnuit. Într-un fel sau altul, oricît de ciudat pare, merită luat în considerare. Află toate faptele înainte de a acționa.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав