Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1121

Horoscopul pentru 27 august 2022

27 aug. 08:00   Diverse
1348 0

BERBEC

Această este o zi grozavă pentru tine, și vei descoperi că tendințele pe termen lung se mișcă în favoarea ta. Simțul tău de disciplină, combinat cu puțin noroc, pregătește scenă pentru ține. Publicul așteaptă cu nerăbdare și ai mult umor, cunoștințe și fericire de împărtășit. Angajează-te într-o conversație plină de spirit și amintește-ți că viață este un flux ușor.

TAUR

Poate fi necesar să angajezi un traducător pentru a ajunge la oamenii de astăzi. S-ar putea să descoperi că, cu cît devii mai ferm, cu atît mai mulți oameni te îndepărtează. Păstrează lucrurile ușoare și energice. Un ton prea serios poate duce la dezastru. Încearcă să nu complici lucrurile mai mult decît ar trebui să fie. Deții cărțile potrivite și acum este timpul să le joci strategic.

GEMENI

Vîntul îți va umflă pînzele astăzi, așa că schimbă cursul pentru o călătorie pe distanțe lungi într-un loc exotic. Lucrurile ajung la un punct culminant dramatic chiar acum. Ai putea descoperi că unele părți serioase din viață ta iau o turnură dramatică. Schimbarea este necesară pentru creștere. Dacă există tensiune în anumite domenii ale vieții tale, nu te lupta cu ea.

RAC

Există o calitate ușoară, capricioasă a zilei pe care s-ar putea să nu o apreciezi la început. Vei descoperi că, cu cît ești mai deschis și mai acceptabil cu această energie, cu atît mai mult o poți face să funcționeze într-un mod pozitiv. Folosește acest sentiment pentru a echilibra seriozitatea zilei tale. Nu te lasă prins în drame inutile care nu au nicio legătură cu situația ta.

LEU


Probabil că poți să vorbești drăguț pentru a intră sau ieși din orice situație astăzi. Ai o mare putere interioară și poți realiza orice, atîta timp cît nu ti-e frică să o folosești. Nu te teme de eșec. Dacă nu încerci, nu vei reuși. Dacă vezi piese lipsa în plan, nu îți fă griji. Ai încredere că lucrurile se vor pune la locul lor după cum este necesar.

FECIOARĂ

Găsește confort în oamenii din jurul tău astăzi. Încearcă să nu iei lucrurile prea în serios și nu simți că trebuie să interiorizezi problemele celorlalți. Fă un pas înapoi față de orice situație care nu ți se pare corectă. S-ar putea că conversația cu oameni noi să fie extrem de stimulatoare și plină de satisfacții. Ține garda sus, dar nu o lasă să te blocheze de la noile experiențe.

BALANȚĂ

Informatiile zboara in stînga si în dreapta si exista o mulțime de oportunități asociate cu ele. Pentru a profita de aceasta zi puternica, fă aerul sa circule in jurul tau. Intinde-te si respira profund si puternic pentru a iți imbunătăți sistemul nervos si pentru a utiliza cît mai bine aceasta energie.

SCORPION

A sosit momentul să fii mai flexibil în abordarea ta. Lucrurile se schimbă rapid și, dacă nu ești pregătit să te schimbi cu ele, vei rămîne în urmă. Fii conștient de atmosfera fluctuantă din jurul tău și fii pregătit să faci ajustările interne necesare care te ajută să te încadrezi mai bine în mediul extern. Nu te teme de schimbare.

SĂGETĂTOR

Această este o zi minunată pentru tine. Vei descoperi că deții toate cărțile de care ai nevoie pentru a avea succes. Astăzi norocul și prosperitatea se întîlnesc cu disciplină pentru a crea o situație perfectă pentru bogăție. Pregătirea ta da roade în sfîrșit și vei descoperi că, cu cît poți fi mai în ton cu ține însuți, cu atît vei fi mai bine integrat cu oamenii din jurul tău.

CAPRICORN

Lucrurile vor fi extrem de ușoare astăzi, . S-ar putea să descoperi că oamenii sînt un pic mai puțîn sensibili decît ține. Ieșirea din zona de confort este cheia creșterii. Nu ezită să te muți in necunoscut. Poți obține un sentiment mai mare de echilibru între ține și mediul tău dacă ești deschis să te schimbi și să îl accepți.

VĂRSĂTOR

Vîntul bate puternic astăzi, ajutîndu-te să menții focul interior aprins. Vei fi un fluture social astăzi. Energia ta poate fi împrăștiată, dar acest lucru poate funcționa în avantajul tău. Culegînd informații și indicii din diferite locuri și oameni te va ajută să îți integrezi energia în mediul înconjurător. Valorifica această energie interesantă.

PEȘTI

Cheia zilei pentru ține astăzi este să nu iei lucrurile prea în serios. Vei descoperi că, cu cît deliberezi mai mult asupra unei decizii, cu atît îți va fi mai greu să o iei. S-ar putea să-ți ratezi ocazia în timp ce cîntărești faptele. Fii spontan. Încearcă ceva ce nu ai mai încercat pînă acum. Variază experiențele, astfel încît lucrurile să nu devină plictisitoare. Varietatea este condimentul vieții.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав