Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 966

Horoscopul pentru 25 iunie 2022

25 iun. 08:00   Diverse
2382

BERBEC

S-ar putea să fii irascibil și rece cînd vine vorba de fapte, și ai putea să te ții la fel de dur că pînă acum. În realitate, acest lucru adesea maschează interiorul tău sensibil. Poate că eșți nesigur cu privire la sentimentele tale și la modul în care te exprimi. S-ar putea că oamenii să nu știe niciodată acest lucru, deoarece eșți atît de priceput să arăți voia puternică, electrică a personalității tale. Ai grijă să nu fii prea zgîrcit în a te împărtăși cu ceilalți

TAUR

Imaginația ta este cea mai bună prietenă a ta. Nu eșți dispus să lași pe nimeni să-ți deranjeze lumea fantezistă. Ai încadrat perfect dragostea și romantismul în acest loc și totul este minunat în capul tău. Punerea în aplicare a acestui plan și aducerea acestuia în stare de funcționare în lumea reală sînt două lucruri diferite, așa că încearcă să nu te legi prea mult de această idee. În mod sigur, urmărește să-ți manifeșți viziunea, dar nu fii nerealist în această privința.

GEMENI

Te consideri destul de modern în gîndirea ta, nu-i așa? Dar ai reușit cu adevărat să respingi tradiția în întregime? Ai scăpat de toate convențiile învechite care au limitat generațiile anterioare? Dacă nu, astăzi vei fi inspirat să îți reamplifici modelele și să îți usurezi volumul de muncă. Egalitatea în cămin este la fel de importantă că și egalitatea la locul de muncă.

RAC

Starea de spirit în care te vei află astăzi este materialul din care se fac întîlniri memorabile. Vei fi prudent la început, poate chiar oarecum ostil, oricui îndrăznește să atenteze la libertatea ta. Apoi, dintr-o dată, îți vei da seama că această persoană este cineva special, intrigant și cu siguranță ieșit din comun. În cele din urmă, îți vei da seama că calitățile pe care le are care se întîmplă să fie cele de care ai nevoie cel mai mult acum.

LEU


Un coleg sau posibil un partener romantic ar putea fi astăzi într-o dispoziție destul de emoționantă. Prin urmare, s-ar putea să găseșți această persoană dificil de abordat. Ai putea să te enervezi puțîn și să te întrebi dacă această persoană merită agravarea pe care o provoacă. Nu fă nimic fără rost. Această dispoziție va trece. Încearcă să rămîi în calea prietenului tău dacă este posibil. Toate ar trebui să revină la normal pînă mîine.

FECIOARĂ

Astăzi este posibil să participi la o petrecere sau o activitate de grup care te pune în legătură cu anumite persoane interesante din locuri îndepărtate. Ai putea găși conversațiile stimulante intelectual. Eșți apt să înveți multe de la ei. Cărțile ar putea fi implicate într-un anumit fel. Vei dori să rămîi în legătură cu ei, așa că asigura-te că primeșți nume, numere de telefon sau adrese de e-mail. Această ar putea deschide cîteva uși noi pentru ține.

BALANȚĂ

Zilele pline de aventură, care implică, probabil, călătorii, ar putea să-ți preia mult timp astăzi. Probabil te-ai plictisit de situația ta și doreșți să faci ceva pentru a elimina rutină. S-ar putea să nu ai idee despre cum poți scapă de orice acum. Nu forță notă. Petrece această după-amiază într-un loc pe care nu îl vizitezi de obicei. Vei veni cu o idee viabilă la timp.

SCORPION

Nu este o zi bună pentru a vizită orice magazin care vinde bilete de loterie. Stai departe de piață de valori, de asemenea. Speculațiile de orice fel ar putea fi în cel mai bun caz riscante și dezastruoase în cel mai rău caz. De asemenea, romantismul este probabil blocat astăzi, din moment ce probabil te simți un pic letargic și nu foarte sociabil. Citește o carte bună. Acesta este cel mai productiv lucru pe care l-ai putea face astăzi!

SĂGETĂTOR

Poți fi înconjurat de secrete astăzi. S-ar putea să plece un număr de colegi pentru a urmări noi oportunități și te-ai putea întreba dacă există un motiv pentru care tu nu o faci. S-ar putea chiar să reevaluezi dacă trebuie sau nu să fii pus să faci anumite sarcini! Cu toate acestea, nu te panică pentru că alții pleacă. Dacă există lucruri despre meseria ta care te deranjează, ia în considerare opțiunile tale.

CAPRICORN

Astăzi, problemele spirituale și psihice vin în prim plan. Ai putea fi foarte inspirat să te exprimi într-un mod creativ. Ai putea fi, de asemenea, destul de surprins de înțelepciunea pe care o găseșți în ține. O adunare de prieteni, poate în scopul de a discuta subiecte metafizice, ți-ar putea aduce acest lucru în atenție atît de flagrant încît devine greu de ignorat. Nu te agață de o iluzie. Încearcă să te lași cuprins de val.

VĂRSĂTOR

Eșți destul de intuitiv astăzi. Dacă această este o întîmplare destul de nouă pentru ține și ai putea pierde cu privire la modul de a profită la maximum de acest cadou. Doar tu poți ști cu siguranță, dar o sugestie este să reflecti la modificările pe care doreșți să le faci la locul de muncă. Adu-i la cunoștință șefului tău. Avînd în vedere ziua de azi, vei putea să-i citești mintea și să anticipezi orice obiecție.

PEȘTI

Vei primi o veste bună în legătură cu un proiect la care lucrezi de ceva vreme. Poate fi vorba despre o sponsorizare din partea unui partener de afaceri. Spre seară vei dori să sărbătorești această veste alături de persoanele apropiate.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав