Criza energetică stiri: 783
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

Horoscopul pentru 23 iunie 2022

23 iun. 07:00   Diverse
1246

BERBEC

Există posibilitatea că în această zi să fii lipsit de tact în ceea ce privesc relațiile sociale căci ai senzația că toți cei din jur vor să uneltească împotriva ta. Ai tendința să judeci aspru modul în care o persoană cunoscută se comportă cu ține și nu ai răbdarea să îi asculți motivele. Ar fi bine să iei în considerare faptul că s-ar putea să îi fi greșit și tu la un moment dat.

TAUR

Fizic, ar trebui să te simți puternic și energic și gata să te apuci de aproape orice îți vine în cale. Acest lucru este bun, deoarece pot apărea unele provocări puternice care aduc un scop nou vieții tale. Există posibilitatea să te înfrunți cu mici obstacole în ceea ce ai de făcut în această zi. Dacă te simți depășit de situație, încearcă să apelezi la ajutorul unui prieten.

GEMENI

Este ușor să-ți imaginezi un prieten care vine în casă ta să ia o ceașcă de cafea și să sfîrșească prin a-ți transmite toată energia. Să sperăm că acest lucru nu se va întîmplă prea tîrziu seară, pentru că atunci vei avea probleme să te culci! Această energie va oferi proiectelor tale un impuls deosebit. Alege-ți cu atenție cuvintele.

RAC

În timp ce lucrezi pentru a menține lucrurile în echilibru astăzi, nu uită că unul dintre lucrurile cheie este să te distrezi. Fericirea este un element extrem de important al ecuației cosmice, mai ales într-o zi că această. Cu cît poți fi mai optimist cu privire la o anumită situație, cu atît va fi mai ușor să o abordezi. Un zîmbet îți poate deschide aproape orice ușa prin care doreșți să treci.

LEU


S-ar putea să simți că alergi în mai multe direcții simultan. Eșți atît de împrăștiat încît nu simți că vei realiza ceva important. Această este doar natură zilei. Ai multe capete libere de unde ai putea să alegi. Este greu să te concentrezi asupra imaginii mari atunci cînd ești fără inspirație. Fă orice este nevoie este nevoie, astfel încît să poți trece la lucruri mai mari.

FECIOARĂ

Ar fi bine să încerci să îți înțelegi manierele azi. Asigura-te că farmecul tău este ridicat. Fuziunea cu grupul este esențială, deoarece menții impulsul energiei. Cu cît mai mulți cu atît mai bine. Odată ce mingea se rostogolește în direcția corectă, vor există o mulțime de impulsuri care să o ajute la următorul nivel. Important este că îți asumi responsabilitatea pentru acțiunile tale.

BALANȚĂ

Natură ta de vis va fi aprinsă astăzi și este posibil să ai o vedere idealistă asupra lumii. Chiar dacă situația actuală nu este exact cum o vezi, asta nu înseamnă că nu o poți schimbă, pentru a o face mai mult așa cum dorești. Fii curajos cînd vine vorba de obiectivele tale. Lasă-ți fanteziile să curgă sălbatic și să lucreze pentru a le transformă în realități.

SCORPION

Această este o zi minunată pentru a merge în magazinele favorite. Ochiul tău pentru frumusețe este dornic de nou și radarul tău pentru oferte bune este ascuțit. Succesul este alături de ține și este posibil să obții cîteva oferte grozave. Concentrează-te pe obiecte frumoase pentru casă ta, care să îți împodobească viață. Coșul de gunoi al unei persoane este comoară alteia. Vezi cît de creativ poți fi cu transformarea obiectelor vechi în comori.

SĂGETĂTOR

Menținerea în echilibru a lucrurilor poate fi mai mult decît meriți, deci nu forță problema. Uneori este necesar că dezvoltarea noastră personală să lase pendulul să se învîrtă pînă capăt. Cu cît poți să accepți că nimic nu va fi întotdeauna pașnic și armonios, cu atît mai bine vei reuși să faci față tulburărilor emoționale care vor apărea.

CAPRICORN

S-ar putea să te descoperi alergînd într-un milion de direcții diferite. Această este o zi bună pentru a face anumite misiuni. Poți jongla multe lucruri simultan, așa că, continuă cu încredere. Asigura-te că faci fiecare sarcina minuțios, în loc să o depășești. Alții vor reuși într-un final să îți remarce muncă. Fă muncă care te face mîndru.

VĂRSĂTOR

Fii puțîn egoist în aceată zi. Fii sincer și direct cu ceea ce vrei. Nu este nevoie să te învîrti în jurul cozii pur și simplu pentru că doreșți să cruti sentimentele cuiva. Vei face tuturor o favoare spunîndu-le clar ceea ce simți. Abține-te de la jocurile minții doar pentru a vedea cît de mult poți răsuci oamenii în noduri. Astfel de acțiuni vor reveni mai tîrziu pentru a te bantui.

PEȘTI

Fii puțin egoist în aceată zi. Fii sincer și direct cu ceea ce vrei. Nu este nevoie să te învîrti în jurul cozii pur și simplu pentru că doreșți să cruti sentimentele cuiva. Vei face tuturor o favoare spunîndu-le clar ceea ce simți. Abține-te de la jocurile minții doar pentru a vedea cît de mult poți răsuci oamenii în noduri. Astfel de acțiuni vor reveni mai tîrziu pentru a te bantui.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав