X 
Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 959

Horoscopul pentru 20 iunie 2022

20 iun. 07:00   Diverse
2347

BERBEC

Trebuie să îți întreții cu atenție relațiile personale astăzi și să le acorzi atenția cuvenită. Trebuie să-ți controlezi izbucnirile de temperament și să nu te ceartă cu partenerul sau soțul tău pentru chestiuni nesemnificative. Viață personală va fi lînă, atîta timp cît niciunul dintre voi nu încearcă să domine asupra celuilalt.

TAUR

Te simți mai puternic că niciodată. Ai de reparat imaginea greșită pe care ți-ai creat-o în față unor persoane noi din anturaj. Totuși, nu este momentul să forțezi notă, doar timpul va decide dacă ei te vor acceptă sau nu, indiferent de eforturile pe care le depui tu.

GEMENI

Astăzi ai putea vorbi cu niște oameni noi și interesanți. Printre acestea, se numără cel puțîn o persoană care împărtășește multe dintre interesele tale și ar putea deveni un prieten apropiat. Bucuria pe care o primeșți comunicînd cu acești oameni este probabil să se întindă pe tot restul zilei tale. Ai putea fi mai cald și mai simpatic cu toți ceilalți din viață ta. Seară, distrează-te.

RAC

În cazul în care credeai că lucrurile s-au așezat într-un fel sau altul, se pare că totul este dat peste cap de niște evenimente. Familia nu înțelege de ce mereu survin schimbări în viață ta de care află tîrziu. Poate pentru că eșți așa de secretos, faci alegeri greșite, de aceea ar fi bine să asculți și sfaturile celor dragi.

LEU


În această zi vei fi nevoit să stai față în față cu o persoană pe care nu o prea agreezi. Chiar dacă simți nevoia să o eviți, se pare că situația de față nu îți permite. Vei fi nevoit să porți discuții legate de un anumit proiect pentru a nu îți supără superiorii. Spre seară vei fi invitat să ieși în oraș alături de cei mai buni prieteni.

FECIOARĂ

O separare temporară de partenerul tău romantic ar putea să te agite. Eșți îngrijorat că prietenul tău te-a uitat? Această este probabil o reacție exagerată. Fă ceva pentru a îți distrage a atenția. Ai credință. Apelurile telefonice ar trebui să fie liniștitoare. Poate că singură modalitate de a trece de această este să rămîi ocupat pînă cînd partenerul tău se întoarce.

BALANȚĂ

Există un profund dor de a fi mîngîiat și liniștit. Poate că nu vrei altceva decît că cineva să-ți prepare niște supă caldă, de casă. Dacă acesta este cazul, nu ezită să suni și rogi un bun prieten să vină la ține, dacă este posibil. Nu continuă să joci rolul celui puternic și independent, dacă nu te simți așa. Dacă nu eșți sincer cu privire la nevoile tale, va fi imposibil că cineva să știe cum să le îndeplinească.

SCORPION

Conectează-te cu cei care te poartă în sus și îți încurajează fanteziile astăzi în locul celor care încearcă să te aducă la realitate. Este nevoie să strălucești mai mult decît de obicei și nu există niciun motiv pentru care această dorința nu ar trebui să fie acordată. Totul va funcționa splendid pentru ține, atîta timp cît te aliniezi la oameni admirabili și cauze nobile, așa că mergi pentru asta.

SĂGETĂTOR

S-ar putea să încerci să comunici cu cineva într-o problema legată de dragoste și romantism și pur și simplu nu funcționează. Eșți apt să simți că ai nevoie de un traducător pentru a îți transmite mesajul. Atît tu, cît și partenerul tău, trebuie să va împărtășiți responsabilitatea pentru a va asigura că liniile de comunicație rămîn deschise. Fii practic, dar sensibil în abordarea ta.

CAPRICORN

Un accident minor ar putea avea loc acasă astăzi, dar nu trebuie să îți faci griji. În cele din urmă va provoca mai mult ras decît rău. Vei dori că locul să arate grozav, deoarece un prieten apropiat sau un iubit ar putea veni în vizită. Este indicată o conversație intimă sau o întîlnire pasională. Încearcă să reduci tentația de a te răsfață cu prea multă mîncare sau băutură.

VĂRSĂTOR

Din cauza comportamemtului tău agresiv din ultima perioada riști să fii exclus din anumite grupuri. Anumite persoane încep să evite să mai petreacă timpul alături de ține ceea ce te va face să îți pui anumite semne de întrebare. Încearcă să analizezi situația și vezi unde ai greșit. Caută soluții pentru a remedia orice neînțelegere.

PEȘTI

Mintea ta se poate rătăci într-o lume fantastică, plină de castele, vrăjitori și dragoni magici astăzi. Ai putea descoperi că te îmbraci în hainele unui personaj frumos care se urcă într-un turn înalt și așteaptă să vină partenerul perfect. Observă scenariul fantezist pe care l-ai creat și vezi cum se conectează simbolurile și personajele cu viață ta reală. Imaginația încearcă să îți spună ceva.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав