X 
Incendii stiri: 687
Cazul Șor stiri: 585
Preşedintele stiri: 3718

Donald Trump ar fi păstrat documente, care ar putea să-l incrimineze

1 iun. 19:30   Diverse
1775 0

Procurorii federali au intrat în posesia unei înregistrări audio din 2021, în care Donald Trump ar fi recunoscut că, după ce a părăsit Casa Albă, a păstrat un document secret al Pentagonului despre un posibil atac asupra Iranului.

Potrivit surselor care au ascultat înregistrarea, fostul președinte sugerează că ar fi vrut să împărtășească informațiile, dar este conștient de limitările capacității sale post-președinție de a desecretiza informațiile.

Mai mulți martori au fost interogați de procurori cu privire la înregistrarea audio.

Printre persoanele interogate se află și generalul Mark Milley, unul dintre cei mai înalți oficiali de securitate națională în perioada mandatului lui Trump.

În luna iunie 2022, agenții FBI și un procuror au mers, în urma unei citații, în locuința din Florida a lui Donald Trump pentru a prelua documente clasificate, transmite evz.ro.


Înainte de vizita procurorului, avocatul Corcoran a găsit aproximativ 40 de documente clasificate în camera de depozitare din locuința din Florida a familiei Trump, și a informat Departamentul de Justiție că nu au mai rămas alte materiale la proprietate.

Cu toate acestea, în timpul percheziției, agenții au găsit 101 documente secrete.

1
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?