X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1670

Belarus a introdus o interdicție temporară a exportului de cereale

24 sep. 2022,, 11:00   Diverse
1740 0

Pe 24 septembrie, Guvernul Belarusului a introdus o interdicție de șase luni privind exportul de cereale, relatează RIA Novosti cu referire la decizia Consiliului de Miniștri al țării.

„Se stabilește o interdicție temporară a exportului: în afara Republicii Belarus către statele membre ale Uniunii Economice Eurasiatice (în continuare UEE) a mărfurilor conform listei din anexă, indiferent de țara de origine; în afara teritoriului vamal al UEE în Republica Belarus către state care nu sînt state membre ale UEE, mărfurile cind sînt plasate sub regimul vamal pentru export, export temporar, procesare în afara teritoriului vamal și reexport”, se spune în textul documentului.

Lista mărfurilor care au fost temporar interzise pentru export include grîu, secară, orz, porumb, mei, hrișcă, ovăz și alte cereale - un tota 19 poziții.

Decizia afectează și mărfurile plasate sub regim vamal în Belarus înainte de intrarea în vigoare a documentului și al căror export în afara țării se realizează după intrarea în vigoare a deciziei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий