AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 911
Criza energetică stiri: 738
Preşedintele stiri: 3206

ABBA a lansat melodia ''Just A Notion''

23 oct. 2021,, 06:00   Diverse
1678 0

Trupa suedeză ABBA a lansat melodia "Just A Notion", al treilea single de pe mult aşteptatul lor album "Voyage".

Cu o linie melodică care aminteşte de hiturile formaţiei din anii '70, "Just A Notion" putea fi ascultată pe Spotify şi Youtube vineri dimineaţa.

Influenţa anilor '70 nu este întîmplătoare: piesa a fost înregistrată în 1978, însă Agnetha, Bjorn, Benny şi Anni-Frid au renunţat la ea la acea vreme.

Piesa "Just A Notion" urmează melodiilor "I Still Have Faith in You" şi "Don't Shut Me Down", lansate la începutul lunii septembrie - primele piese noi scoase de grupul suedez după o pauză de aproape patru decenii.

La începutul aceleiaşi luni, membrii trupei au anunţat că se vor reuni în 2022 pentru un concert în care cei patru componenţi ai formaţiei nu vor apărea pe scenă, ci vor fi prezenţi prin intermediul unor holograme.

Noul album al trupei, intitulat "Voyage", va putea fi ascultat din data de 5 noiembrie. Acesta va conţine în total zece melodii, inclusiv cele trei lansate deja.

Piesa "Don't Shut Me Down" a fost deja ascultată de peste 25 de milioane de ori pe Spotify, iar "I Still Have Faith in You", de peste 15 de milioane de ori.

3

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав