COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6741

Unul dintre tik-tokerii care a intrat cu mașina în Parcul „Valea Trandafirilor”, identificat

25 ian. 08:56   Capitala
3102 1

Poliția a identificat cel puțin unul dintre tik-tokerii care, acum două zile, au intrat cu BMW-urile pe aleele din Parcul „Valea Trandafirilor” din sectorul Botanica al Capitalei.

Audiat la Inspectoratul de Poliție Botanica, acesta a spus că a vrut să facă „un video pentru Tik-Tok” și că regretă fapta. Imagini cu tînărul, dar și mașinile care au intrat în parc au fost publicate de primarul general al Capitalei, Ion Ceban, scrie realitatea.md.

„Am încredere în Poliția noastră! Dacă vede părintele, acum trebuie să interveniți. Merci”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Nu știm dacă cel audiat de poliție este minor, dar, avînd în vedere că Ion Ceban a făcut referire la necesitatea părinților de a interveni, așa reiese.

Primarul Capitalei a publicat și poze cu cele două BMW-uri care ar fi intrat în Parcul „Valea Trandafirilor”, iar unul din ele are numele de înmatriculare „XAM 1”, ceea ce în limba rusă ar fi „om obraznic” sau „cel care încalcă grosolan ordinea publică”, ceea ce, de fapt, a și făcut șoferul automobilului.


Amintim că ieri, Ion Ceban a cerut Poliției și preturii sectorului Botanica toate informațiile după ce pe Tik-Tok au apărut imagini cum „niște „măgari” au intrat cu mașinile în parcul Valea Trandafirilor pentru a arăta cît sînt de „tari” și nesimțiți”.

„Trebuie să fie identificați și să fie întocmite procese verbale, iar numele eroilor să fie făcute public. Eu am încredere în poliție și cred că vor face lumină la fel ca și în cazul celui care vandaliza expozițiile dedicate medicilor. Repet, cred că orașul are nevoie de poliție municipală!”, a scris Ion Ceban, la fel, într-o postare pe Facebook.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽