COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un șofer a împiedicat un motociclist beat să conducă și l-a dat pe mîna poliției

Un șofer a împiedicat un motociclist beat să conducă și l-a dat pe mîna poliției

Un motociclist în stare de ebrietate a fost oprit de un alt șofer să mai conducă, în timp ce a staționat la o stație PECO. Incidentul a avut loc în seara zilei de sîmbătă, 23 mai 2020, la o stație PECO din sectorul Botanica.

Motociclistul a atras atenția altor șoferi prin faptul că se clătina vizibil. La scurt timp, a fost abordat de un șofer care a chemat un echipaj al poliției de patrulare și a făcut tot posibilul să-l țină pînă la venirea ofițerilor, transmite unimedia.info.

Solicitată de UNIMEDIA, ofițera de presă a Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), Natalia Golovco, a declarat că poliția a fost solicitată printr-un apel la 112. La fața locului ofițerii de patrulare au constatat că șoferul motocicletei, care s-a dovedit a fi un tînăr în vîrstă de 25 de ani, din Bubuieci, nu avea niciun act la el.


Ulterior, verificînd în baza de date a șoferilor, s-a dovedit că tînărul nu avea permis de conducere de nicio categorie. În schimb, acesta a spus polițiștilor că motocicleta îi aparține, însă a uitat actele acasă.

Șoferul a fost testat la consumul de alcool, iar rezultatul a arătat o alcoolemie de 0,69 de mg în aerul expirat, iar pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Atenție, limbaj necenzurat!

Inspectoratul Național de Securitate Publică solicită cetățenilor să nu fie indiferenți atunci cînd observă alți participanți la traficul rutier care încalcă regulile de circulație, în special, șoferi în stare de ebrietate

INSP mulțumește, totodată, cetățenilor care dau dovadă de responsabilitate și contribuie în acest fel la securitatea în trafic.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load