COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Țîrdea a explicat de ce nu-i este rușine să voteze pentru Ion Ceban

Țîrdea a explicat de ce nu-i este rușine să voteze pentru Ion Ceban

Noi avem o tradiție proastă: oamenii votează, suprimîndu-și reflexul de vomă, fiind parcă rușinați de alegerea lor, votează nu pentru candidatul lor, ci împotriva adversarului acestuia și nu admiră candidatul lor, ci critică și toarnă zoi din abundență deasupra concurentului.

Despre acest lucru a declarat deputatul Partidului Socialiștilor din Moldova, politologul Bogdan Țîrdea, transmite Noi.md.

„Totul este clar – pe al tău nu prea ai pentru ce-l lăuda! Și totul pentru că candidatul „tăi” este de cele mai multe ori un biet candidat. El este departe de „cel mai bun dintre cei mai buni”. Pur și simplu el a declarant că el este ”de-al nostru”, iar adversarul este un străin", a scris Bogdan Țîrdea pe pagina sa de pe o rețea de socializare.


Potrivit acestuia, adesea candidatul „nostru” este un hoț obișnuit, un vorbăreț și un balamut.

„Nu știe mai multe limbi, consideră Irakul capitala Iranului, confundă TVA cu SPM! I se vopsesc buzele, este transformat într-o ”jertfă”, dar nu poți ascunde mediocritatea și suritatea lui. Iată ce vă voi spun eu: mie nu-mi este rușine să votez pentru Ion Ceban. Nu-mi este rușine de realizările, cunoștințele și experiența sa. Nimeni nu poate spune că este un manager needucat, rău, nu a făcut nimic pentru oraș și pentru orășeni. Voi spune așa cum este - el a făcut cel mai mult”, a spus deputatul PSRM.

El a menționat că Ion Ceban a susținut și a i-a ajutat pe mulți, iar cetățenii, pur și simplu dintr-un sentiment de dreptate, ar trebui să-i răspundă cu aceeași monedă.

„Ceban are cea mai solidă educație în domeniul administrării orașului pe care a primit-o la cele mai prestigioase universități din lume:
1) Școala Națională de Administrare pe lîngă prim-ministrul Republicii Franceze, Paris, Republica Franceză;
2) Academia de Administrare Publică pe lăngă președintele Federației Ruse;
3) Colegiul Regal, Institutul pentru Guvernare, Londra, Marea Britanie;
4) Școala de Administrare, Berlin, Germania.
5) Doctorand în Administrație Publică, РАНХИГС, Moscova FR.

Numiți-mi cel puțin un candidat care să poată fi comparat cu Ceban în educație, cunoașterea problemelor orașului, în experiența de administrare publică?

De aceea, voi spune așa cum este - „nu mi-e rușine de candidat, sînt mîndru de alegerea mea”, a subliniat Bogdan Țîrdea.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load