COVID-19 în MOLDOVA

Start lucrările de reparație pe Albișoara

Start lucrările de reparație pe Albișoara

Lucrările de reparație a străzii Albișoara au debutat astăzi. Astfel, acestea au început pe tronsonul tronsonul Iurie Gagarin – Ismail.

Potrivit primarului general Ion Ceban, intervenția a început cu demontarea bordurilor pe o porțiune de 500 de metri liniari. De asemenea, 900 de m2 de asfalt vechi în jurul acestora a fost frezat. Primarul afirmă că lucrările pe această porțiune de drum vor dura 2 săptămîni.

„La șantier lucrează: tractoare, basculante, excavatoare. NU se reparată tot dintr-o singură dată. Astfel, vor fi 5 etape, prima am început-o. Parțial, circulația este redirecționată de pe banda unde sînt executate lucrările, iar de luni va fi sistată în totalitate pe porțiunea de stradă Gagarin-Ismail”, a precizat Ion Ceban.


Edilul a atenționat toți responsabilii ca lucrările să fie efectuate calitativ să nu mai fie nevoie de a interveni în următorii ani. „Îmi cer scuze de la cetățeni pentru incomoditățile create, dar este nevoie ca străzile orașului să arate altfel”, a conchis Ion Ceban.

Strada Albișoara va fi în total reabilitată, reparația părții carosabilului, trotuarele, va fi modernizat iluminatul stradal și înlocuirea acestuia cu becuri led, vor fi curățate gurile de captare, iar panourile publicitare vor fi evacuate.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri

Sondaj Toate

load