X 
Criza energetică stiri: 1778
Cutremure stiri: 390
Eurovision stiri: 428

Mai multe terenuri din intravilanul municipiului Chișinău, scoase la licitație

26 ian. 06:32   Capitala
1857 0

Prima licitație funciară cu strigare din 2023 privind vînzarea-cumpărarea și obținerea dreptului de încheierea contractului de locațiune a 14 terenuri din intravilanul municipiului Chișinău a fost anunțată de administrația capitalei.

La concurs sunt expuse 14 terenuri cu diverse destinații: ansamblu rezidențial zona C2-R6, construcție locativă, zona R3, construcție locativ-individuală, zona R2, obiect compatibil cu zona C6 / zona C7, precum și spații pentru deținătorii de terenuri adiacente, transmite bizlaw.md.

Loturile prevăzute pentru licitație au suprafețe cuprinse între 0,0324 ha și 6 ha, iar prețul inițial variază de la 700.000 lei pînă la 35.000.000 lei.

De asemenea, la concurs sunt expuse 7 loturi pentru darea în locațiune. Destinația terenurilor respective este pentru parcări auto și pentru amenajări provizorii.

La licitație pot participa persoane fizice și juridice din Republica Moldova, dar și investitori străini. Persoanele interesate urmează să prezinte, nu mai tîrziu de 24 de ore pînă la desfășurarea licitației, organizatorului - Agenția ”Capitalimobil” SRL, str. Armenească, 43, următoarele acte:


- cererea în forma stabilită;

- extras din Registrul de Stat al persoanelor juridice și al întreprinzătorilor individuali (pentru persoanele juridice);

- procura (în cazul participării prin reprezentant);

- copia actului de identitate;

- documentul bancar ce confirmă achitarea acontului în mărime de 10 la sută din prețul inițial și a taxei de participare.

0
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?